Wednesday, August 5, 2009

Pindah


...>> Vous déménagez?
...>> 私は動いている
...>> 비킬게요
...>>ฉันย้าย
...>> Ich bin bewegt
...>> Estoy en movimiento
..>> Ja sam se kreće
...>>Ik ben in beweging
...>> i'm moving
... >> sudah pindah...

http://kuina.kujie2.com


25 comments:

ain said...

pindah banglo baru ekh..??? tahniah!!

TokNabe said...

Selamat Berpindah. Jangan lupa buat kenduri doa selamat.

ONE ZABA said...

selamat berpindah....

tak ada barang yg nak dilelong ke????

syah shah said...

sudah pindah akhirnya... baikkk~~ Nanti saya datang... Heheheheheh :D :D

nurdaniella said...

salam kuIna.. dah pindah?? ok, nanti saya follow yer..

tangsibaru said...

kak ku dah pindah?

ada buat house warming ke nanti?

secangkir madu merah said...

alhamdulillah pindah kerumah yg lebih besar lagi kot...
ini mesti kes nak sambut raya kat rumah baru, nanti bolehlah buat open house besar2an jugak kan...

IxoR@ said...

oh...rumah sebelah aje, tak jauhkan ?

kami datang...ada buat makan2 tak?

s@yangh@sni said...

saratnyer lori tu..
pindah nanti bagi tahu addressnyer

DrSam said...

selamat berpindah. baik-baik jaga rumah baru.

atty's said...

okeh..den poie umah baru ko ..

maza said...

wah nasib baik menjengah kat sini.. kalau tak huhuhu.. payah gak nak cari .. hehehhe

Yunus Badawi said...

Mak ai banyaknya bawak barang pindah.
Nanti aku datang rumah baru ko tu. Jgn lupa buat kenduri doa selamat utk kami hehehe

naz ilyn said...

salam...
amboii bukan main lagi angkut barang sampai terlebih muatan beriye sungguh nak pindah nampaknya... semoga perpindahan membawa seribu kecerian...

arapink said...

mau senget pinggang nih angkat barang...hehehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> tahniah kak...sudah dot com skang

(^_^)

tehais said...

tahniah dapat 'rumah' baru :)

abang besi said...

jaga2 dpn tu ada polis rodblok!

✖sLap mE pLz!™✖ said...

byk tol bhasa..
tp 1 pon xphm hahak..
bhasa punjab xde?

kelor said...

tahniah dah ader umah sendiri

pak long said...

salam...
hijrah tu ada hikmahnya

pohon subur said...

emmm! hati-hati di jalan

Air Neslo Beng said...

hope u will peace...visit my website the-sun-daily.com

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)