Wednesday, April 29, 2009

Buai Laju-Laju Sampai Hujung Dunia

Nie nak tayang harta karun dlm dompet aku... Dompet free (gelang getah tu nak lastik cicak)

isi kandungan : Our pic, IC, Kad utang VISA & MASTER CARD, kad ATM Bank Islam, BonusLink & Touch&Go Etiqa. Opsss duit ada la 2 3 keping lagi yg biru & hijau almaklum la dah ujung2 nie. Semuanya isi kandungan baru berusia hampir 2 bulan trmasuk dompet tu....

Ada lg yg belum buat... lesen memandu nanti mati baru p buat sbb dah dikawinkn dgn mykad. GreenCard CIDB & NIOSH card belum buat lg, sekarang aku masuk site tanpa lesen.. harap2 tak diketahui oleh Safety Officer. ssshhhhhh.....

hari tu aku terbang ke Dubai ambek award nie, jauh u sampai patah sayap , sbb tu jentayutiara dah jadi LadyInRed. Adiah nie drpd NekPP...... terima kasih.. merah lagi.. suka-suka..

16 comments:

iza~de~bintang said...

amboi dompet baru... awat hijau tuh...hehee.. paper pun jgn sampai hilang lagi..siksaaaaa jiwa raga nak renew semua benda hiksss

khaLifah feDi said...

emm kak,byk kad!!

kad manilakad ade? hik3..

ok jgn marah ea!!!

kayteeze said...

Hu hu...teringin nak dompet baru...

Tie punya dah naik berkulat.. entah dah berapa tahun guna, tak ingat pulak!

ONE ZABA said...

tak bubuh duit-duit lama ke dlm tu...buat ibu duit.

Yunus Badawi said...

macamana kerja kat site tapi takde greencard ni?

atty's said...

pun baru je dpt purse baru

CuTeMiUt78 said...

wah..best dapat purse baru ya

SRISUFI said...

Kakak,

semoga hepi selalu.

senyummmmm

julietchun said...

cicak kat mana yg ko lastik? kekeke.

nekPP said...

kasihmu dah kuterima.. psttt..tebal dompet..mmmm boley belanja nekpp makan askremmm...

ain said...

hijau mengancam kale purse!

manje said...

salam

emm kite pon mcm kayteeze gak,
bc n tengok entri ni rs mcm nak
gak beli dompet baru :p

Sifu Mirza said...

salam kuina...

pekabar?

moga sihat sefamili hendaknya..

:-)

joegrimjow said...

dompetku kusam

TokNabe said...

emmm... tengah fikirkan ni macam mana nak kaitkan tajuk dengan isi entri ni... emmmmmm

DrSam said...

kalau banyak lagi harta karun keluar dari dompet tu, dah sama macam beg ajaib doraemon pula..