Sunday, March 8, 2009

Purple Lagi...

Cuti kan.... aku pun tgh cuti tp blog nie aje tak mau bercuti..

nak tayang benda alah nie....Cantik tak? Sesuai tak digayakn dgn Boya Purple tu....
Nie Baju Kurang Pahang yg aku terbeli 2 3 bulan lepas & sehingga hari nie belum pakai lagi... Walupun saiz S tp rasa mcm saiz XL aje, besar gedebok... tak apa biar nampak berisi sikit kan..
Nie gara2 anak dara aku selalu ckp " mama, chikgu adik selalu pakai baju, kasut, tudung & hand beg sama colour, mama tak nak ka pakai mcm tu?"

Aku dtng keja pakai jeans & tshirt, bila masa nak bergaya feminin, anggun mcm tu. Bayngkn lah klu aku pakai anggun ayu mcm tu masuk site... ada pekerja kontrak yg tak leh tido la mlm nanti... ngeh 3x
ini rupa paras sebenar Boya Purple tu....

aku beli sbb ada less 50% klu tak aku nak pakai kurung tu dgn kasut boot aje... ok tak?



22 comments:

tulipurple said...

salam..melompat dr umah sis neeza...kalu tanya sy...memang cantik baik kasut mau pun baju nye...fefel power :)

CuTeMiUt78 said...

huish..cantik ler kaasut boya tu.. sesuai ler ngan baju tu

Neeza Shahril said...

tantek! tantek! hehehe...
sesuai pakai dengan baju yang cantik tu..
pakai kasut boot pun cantik jugak :D

Chekgu BaniHassim said...

terbeli ke sengaja beli kak...
huhu...

erm, try la pakai baju merah jambu ke, hijau pucuk pisang ke...

musti tak seswai ngn kasut boya tu...huhu

kalau tanye org laki, awak pakai ape2 pun cantik laa..!
bukan org nak tengok sgt pon...huhu

ain said...

lawa baju kuina...mmg sesuai gak kalau pakai ngan safety boot tu.hihi

ONE ZABA said...

baju tu yg XL atau tuan punya baju yg XL?????? salah kan punya pulak.

lupekanje said...

sesuai tuh...pakai boot tu...
haha

TokNabe said...

salam... kalau ada duit, semuanya sesuai nooo....

cuma satu je.. jangan sampai muka pun kaler purple.. :D

Irtiyah said...

pensyarah saya dulu pesan, bila dah mengajar nanti jangan pakai serba sedondon dari tudung sampai ke handbag dan kasut. Kalau tak nanti... students akan panggil kitorang .......power ranger. Hu~ jangan marah.

erisya nor said...

wahhhh cantik cantik cantik....baju kurung pahang memang cutting besar kan? kasut tu memang sepadan ...siap ada berlian love lagi :)

iNsaN BiaSa said...

memang sesuai sgt sis..cntik dipadankan dgn boya bleh brjln tu...hehehe...

Syam said...

salam kak kuina..pakai ngn kasut boot ok jgk..baru nmpk lg brutal..he..he..he..

Abang Long said...

Pakai baju kurung dengan kasut boot ?

Rasanya kalau di Hollywood ok.

Jard The Great said...

nak gi kenduri ke nih?? hehe

Tie said...

Wow...Tie teringin nak jadi macam kuina...bergaya macam 'ganas' dengan jeans dan boots tu, tapi hakikatnya very feminin...tentu menawan gitu, he he...

Oh ya, baju kurung tu cantik gak...sesekali boleh ke site tu...dengan boya purple....tentu ada something nak diperkatakan (dan buat cerita ) oleh pekerja kontrak...he he...

~Cinta Cukulet~ said...

okey apa pakai baju kurung dengan kasut boot..senang nak sepak orang hehehe

echah_syed said...

XXL tu saiz aku :(

Nad Eusoff said...

terbeli ye kak
what a nice perkataan
ehehehe
gurau2

FaizalZul said...

heheeh
lawa2

Yunus Badawi said...

Saya pun suka warna purple jugak hehehe

naz ilyn said...

salam...
alahai jeles nyer... cantik tu color puple sedondon... kalau akak pakai mesti nampak 10th lebih muda... alamat ternganga abang kat sebelah... hehehe.

manje said...

salam

baju kurung + kasut boya tu cantik tapi kalo + boot tu hehe kureng la cantik tapi nmpak 'macho' sket hehe