Saturday, November 22, 2008

Hati ku di bawa terbang ke Wales..

tengok tajuk en3 kali nie... gempak lak... bangga nie nk tayang anugerah dr jauh nie, menyeberangi beberapa benua & lautan utk sampai. Apapn terima kasih Mar...

ada syarat nak nak tampal anugerah nie...

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
.....> nanti akak g beli superglue, nak paku tak leh nanti rosak dinding

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, lima, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..
....>> 5 sbb yer...
(1) tuan rmh tome
(2) blog 2 manyak munga yg chantek2 (a
akak suka mung oooo)
(3) masuk blog tu rasa mcm dh sampai UK (almaklum la akak x prnh smpai sana)
(4) Blog yg selamba & santai (mcm blog akak la kn )
(5) tn rmh sntiasa menghargai pengunjung (syiokkkkkkk oooo bila dihargai..)

aya... udah 5 ooooooo... lupa la bila 1st time msk blog tu tp rasanya masa 2 dia tgh bercoti2 balik mesia.

so... itu saja, sekian terima kasih. Wassalam.

.....>> sesungguhnya silatulrahim di alam maya mengatasi sempadan benua, masa, rupa & usia. Hanya keikhlasan hati yg akan membentuk silatulrahim berpanjangan.


5 comments:

UnGu VioLeT said...

thanks kak.. love u...

Neeza Shahril said...

kadang2 berkawan tanpa bersua lebih jujur lagi kan..
kadang kadang je la... :)

yOnnA said...

hee musim award ek :p

Kasawari said...

wah sana sini byk award eh.. dan tag..

kuIna Jentayutiara said...

award tandanya kita dihargai....