Wednesday, November 19, 2008

Did U know...

Did u know that the 3 most difficult things to say are :

- I love you

- I’m sorry

- Help me


pppssstttt .....>> it's easier to say what u feel in writing than saying it to someone..... but it has more value when u say it to their face!


13 comments:

yonna =) said...

ya kakak!!!
sangat betul ape akak tulis tu!

tp paling susah nk sebut,
help me la :D

chuckiesd said...

hahaha...kalau di sebut perkataan help me kat aku..tgk keadaan kalau tak sibuk muka biaser jer..kalau sibuk mungkin muker jd cam tu kot...

nIeYsA said...

plg ssh nak sebut, i'm sorry.
dua perkataan jer, tp ssh sgt bak lafazkan.

btw, nice blog
;-)

KAMATO said...

kalau susah nak sebut help me, tukar jadi tolong! tolong! tolong!

iza~de~bintang said...

Kuina,
Ada gak orang kata, mudah jer lafaz, tapi iklas ke dak tak tau lah hehe..

"keiklasan ku , ku lafaz dalam bicara..." eleh ternyanyi pulak =^_^

arsaili said...

salam...im sorry tu rasanya ok lagi la..another two...umm..kalau tolong tolong tolong tu tade masalah..spontan kot..ahaha

Neeza Shahril said...

help me mungkin lebih senang dari I love you.. dan jua I love you lebih senang dari I'm sorry..

nape? entahlah.. sebab kita ni manusia kot.. :)

yong said...

hahahahhahaahaha

kalau cakap 'i love you', lepas tu larikkksss!

:)

iEn said...

paling susah nak sebut help me.. mintak maaf.. sebak tetibe kekeekeke

izan said...

kuina,

susahnya nak sebut "help me"... gugur gigi....

kuIna Jentayutiara said...

yonna ...>> sama lah kita

chuckiesd ...>> sy nk minta tolong.. ok tak?

nieYsa ...>> yer tp itu bg org yg tersngt lembut hati mudh sgat melafazknnnya

kamato ...>> tolong, tolong, tolong... sy nk minta tolong.hehehe

iza-de-bintang ...>> u'r rite

arsaili ..>> kdangkala dh jd lumlah bg seseorng asyk2 minta tlong terutama org subsidi.

neeza ...>> kita manusia ada sifat ego

yong ...>> itu tak ikhlas tu

ien ...>> akak tiap2 hari ucap 'I love u'

izan ...>> kita serupa

Pujangga Asmara said...

Yup...betul jugak apa akak bgth tue..mmg susah nak lafazkan..bila tulis sng la sbb xnampak person tu..

diya said...

owh. tiga2 ayat tu sgt berkait rapat dgn perkataan ego. :)