Friday, November 14, 2008

Best Viewed Blog

Sungguh terharu, sungguh teruja.. aku dpt award nie... ... award nie dr Ien pemilik Komuniti Muncet.. tima kaceh Ien. tome ker blog aku... issshhh mestilah, tuannya pn tome, chantek, lawa (terperasan jap)

Aku bukannya reti sngat bab make-up nie, setakad sapu lipstik aku tahu la. Aku sebenrnya nak blog aku kemas tak berserabut & paling penting tak berat nak loading. Aku dh guna mcm2 jenis template tp yg kelasik nie gak jd pilihan. Cuma tukar background warna lembut & guna tulisan yg terang haaa.... memancarlah sinar merahnya. Aku rasa nk touch up gak blog nie tp nanti la ada masa aku g bercoti kat Cameran Highland lak g petik bunga ros utk tampal kat blog nie. Lg 1 aku tak suka buat en3 panjng2 & sambung2.. klik sini,read more, kesian kat tetamu aku kena lompt pagar lompat bergalah kesana sini, kat sini semuanya WYSWYG.

eehhhh sebenarnya aku g bercoti ke luar negara tau, bw G2 aku. Siap beli insuran utk G2 aku. Ala... bukannya jauh 45km+++ aje dr Kangar, Aku dh tak heran dh g bercoti luar negara nie.. border pass aku dh mcm kain buruk ... rasa dh teruk sangat buat lain, sepuluh hinggit aje. Kat sana sdang berlangsung pesta Loy Krathong... jom la memeriahkan suasana, mcm2 ada..... berlangsung selama semingggu, sapa2 teringin nk g hubungi aku sementara insuran G2 aku masih belum arwah.

esok gak 15 November 2009 akan berlangsung Perlis International Border Run.. marilah sama2 memeriahkan majlis.
Tempat : Padang Felda, Mata Ayer & Kompleks Bebas Cukai Emas Kerajang, Padang Besar, Perlis


11 comments:

Jard The Great said...

waaa!! custom-made pny award tu!

dashyat! hehe.. aku baru fikir nak copypaste..chewah.. =p

congrats gal!

iEn said...

woo.. kemeren hailen tuuu.. nak itootttt!!

Mak Su said...

tahniah ek. yg penting pembaca suka ;D

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. congrats.. ehhh, akak neh duk perlis la kann.. da dekat sgt neh akak.. bila nk ketemuan??

Neeza Shahril said...

salam kuina..

make up blog? neeza pun tak le reti sangat.. yang penting isi blog kita kot.. bukan make upnya kan..

pergi oversea? best tu.. jenjalan kat seberang tu barang murah kan.. :)

13may said...

tahniah :)

KAMATO said...

tak makeup blog pun takpa, yg penting update

Chekgu BaniHassim said...

jjcm ke kak???
huhu...
sempadan dah dkt ek???rugi kalau xgi...
skali skali leh release...

kuIna Jentayutiara said...

jard the great ...>> oiii aku report kat tuannya tau.

ien ...>> dok dlm bonet leh?

maksu ...>> betu, betui, betui...

siriben merah ...>> PM la akak kat, nanti akak blanja laksa... issshhh jgn bg tau bloggger lain nanti depa jealous

neeza ...>> murah tp kena pndai twar menawar

13may ...>> hehehe

kamoto ...>> betui, betui, betui...

chekgu BH ...>> tiap2 minggu smpai luar negara, 2 pasai border pass dh jd mcm kain batik.

:: Cikgu Wiween :: said...

sy suke view bloh kuina psl x berat mau masuk. syabas! ;)

yonna bebot =) said...

alahaiii!!
seronoknya pegi luar negara!
HAHAHHAHAA..
jauhnye akak merantau ye :p
45 km je dr kangar :p