Friday, October 31, 2008

What You See Is What You Get

Masalah selesai...

Senang saja tu. Aku masuk kat Blogger Help, carilah maklumat.

Tau apa masalah budak ni? Dari semalam lagi dia dok keriau sana sini?

Aku pergi belek kat Setting > Basic > Global Settings > Show Compose Mode for all your blogs? - Dia tick NO.

Sepatutnya YES. Baca penerangan apa fungsinya kat [SINI] ada hubungkait dengan What You See Is What You Get ( WYSIWYG)

Ok , keja aku dah settle. Rupa² aku masih power lagi ye kat blogspot ( makcik giler perasan!!!)

Upah?

Harum manis sekilo.

Yang Menjalankan Tugas.

Kujie

10 comments:

Jard The Great said...

lor.. mcm tu ker? ekeke..

nmpknyer jawapan ku sblm nih tak bernas..(malu dah aku. hehe)

kuIna Jentayutiara said...

tq sis..

kuIna Jentayutiara said...

jard the great ...>> tak pa sekurang-kurangnya ko dah membantu. itu minta bantuan cik kak try godek2 kat mana bocor... rupa2 itu aje....
hehehe

yonna bebot =) said...

haha..
isk.
mama tu semua blog dia power tau :p

xpe kak.
blog ni try n error :D

۩۞۩ FaHReeN ۩۞۩ said...

kalo lupe password nuff nang? cmane ek?
tp da reset xleh gak tatau pe masalahnye

Mak Su said...

masalah settled? yeaaaa.....

kuIna Jentayutiara said...

yonna ...>> kena byar upah lak tu...

fahreen ...>> kn leh minta blk pswrd tu. Sy x prnh lupa psswrd sbb sy cm guna 1 id & 1 passwrd utk semua urusan.

mak su ...>> yeah

iEn said...

ouh okey.. Kujie dah pandai :)

faridmw said...

salam... mmg cekap la.. hehehe.. nnti bila da masalh leh la tanya ye...

kuIna Jentayutiara said...

ien ...>. tak tahu bila masa p kelik kat sini... isshshhh

faridmw ...>> sama2lah kita berkongsi ilmu