Friday, July 11, 2008

Daily Blogger

huhuhu.. pg2 combi dtng ketuk pin2 ajak p rmh dia... ingat kot nak ajak b'fast ker, buat jamuan ker apa ker, rupa2 nk bagi anugerah nie.... toce, toce....

so award ini aku nak sampaikn kepada yg tersenarai moga terus rajin menghapdet blog...

syam ...>> udah pakai domain sendiri u, kelas gitu...
ezad ...>> sdng mencari damai dihati
AlongArman ...>> kontrak keja disambung lagi... leh la selalu blogging lg
yonna ...>> anak dara nie.. asyik jenjalan aje
GreatTeacherBaniHashim ...>> cikgu blues
Alissara ...>> Amoi Bidayuh yg tgh tnggu pinangan
sultan ...>> hatinya selalu suka
kamezain ...>> tgh semangat brblogging sbb rmh dicat baru
kelat ...>> hilang mana tah 2 3 hari nie
kamato ...>> pakar roti canai Jerman (?)
kailan ...>> spaya dpt tambah koleksi botol
mamaranggie ...>> tgh bz 2
adry ...>> w/pun br kehilangan ibu trsyng pd 8/7/08 tetap tenang..

sebenarnya aku nk bg kat semua blogger tp lenguh dah tangan menaip..

12 comments:

Great G.U.R.U BaniHassim said...

Salam...
Cikgu Blues???
Bluesnye aku....

Ape kes???
yeyeay....dpt award...

OK la tu...
Thanks for the award...
InsyaAllah sya akan rajin menhapdet...
Kalau boleh setiap minit nak update...

kuInaJentayutiara said...

greaT.B.H ...>> setiap minit ker? nanti sy tkar award lain!

sultan said...

tq kak...

x penah tercapai dek akal akan dpt award...

ni yg semangat ni...

hihihi...

Syam said...

wah...bangganya saya dapat award dari kamu... membuatkan saya semakin semangat untuk blogging. caya lah!


cheers,

syam @ http://aeropama.com

kailan said...

terima kasih...
susah2 jer..
hehe..

kuInaJentayutiara said...

kailan ...>> x susah la... ceq trbng p ambk d Sbah then bw blk serakkn selurh Mesia lak... hehehe...

Heartless Devilish said...

mekaseh!
hihihi... pinangan...atoi..
malu ai tau~

Adry said...

Wah.. thanks... sori busy skit (banyak urusan semenjak pemergian arwah ibu) , tak dapat nak update blog dalam masa terdekat...

anyway.. thanks again... really appreciate it...

Ezad said...

wah bestnya..
nak hadiah!!
nak hadiah!!

*lompat-lompat*

KAMATO said...

terima kasih award itu walau pun saya tak sdempat update hari2

kuInaJentayutiara said...

Heartless Devilish
adry
ezad
kamato ...>> anugerah utk bg semangat!

budak ngarut said...

aku pun teringin gak nak dapat anugerah macam tue...tapi rasanya,macam tak layak la...aku nie,budak baru je...baru jer terjun dalam bidang nie.nasib baik aku tak lemas..hehehe