Friday, April 11, 2008

Blog,Bloggers & Politik

hey hey hey..... dulu blogger dianggap monyet, dianggap binatang oleh ahli politik but now..... depa pun jadi blogger gak... agaknya mereka pun nak join sangkar nie yer!Tak lama lg semakin ramai ahli politik jd blogger.... guna blog yg free mcm kita2... hehehe....

PRU12 telah mengubah byk senario...........

yg menariknyanya baru 2 3 hari buat blog dah buat statement dah lama berblogger..... mcm 2 agaknya merek berpolitik yer! Gempak u......

Ali Rustam dgn DARI KACAMATAnya
Khir Toyo dgn CETUSANnya

ada lagi..................... tunggu & lihat.............

psssssst....... blog ini mcm rmh aku, bilik aku, tmpat aku mencurah isi hati, tmpat aku menulis apa difikiran, tmpat aku mengembara di alam siber, alam tanpa batasan, tempat aku skodeng kengkawan & juga tmpat aku berjumpa, terjumpa dgn kawan2 & sahabat.

3 comments:

Sikelu said...

hu hu..
blogger dah makin ramai,
dah makin esklusif..
tq pasai url nih..
besok cuti boleh la jengok2..

sikumbang said...

si khairy bila lak nak jadi blogger..huhu

Jentayutiara said...

salam sikelu & kumbang ... adat berblogger, we'a sharing evrything news. Kita tunggu KJ berblogging... hehehe