Saturday, February 16, 2008

Snail slow Stream power

2 3 hr nie streamyz kat opis aku dah jd Snailmyx.... hampeh pas2 kadang2 line tiba2 terputus. Semlm nak hantr email kat HQ 3 jam merayap2 & merangkak2, last terputus...... tension aku. Line fax dah seminggu x leh guna, line tepon line aku aje leh guna 2 pun mcm chipmore kejap ada kejap x ada. Bila call TM diberitahu ada gangguan... eeemmmm... terimalah kenyataan......


Keta aku dah melebihi 1000km x leh hantar servis lg... buku manual & servis sampai skarang x dpt2 lg. Bila call salesman 2 dia ckp nanti sampai dr HQ sy call akak. Nie dah brapa haribulan , 2 3 hr lg poket aku kurus kena tunggu bulan depan la pulak.... nama aje free tp tetap kena bayar......

Semlm aku beli brg kat supermarket, tanda harga RM2.90 tp lepas bayar baru aku perasan harga kat resit tu RM3.90. Aku complaint la.... itu hak aku sebagai pengguna. Bukannya apa kalau 1 customer dia dpt RM1, 100 customer brapa byk dah depa untung buta.........

Esok cuti aku nak rehat & zzzzzzzzzzzzz....... oppssss blakang rmh nampak mcm ular sawa boleh bertapa, bila nak buat operasi x tau!

2 comments:

---> kelat said...

mmg btoi ler... so slowwwwwwwwww...

13may said...

biar lambat asal selamat :D