Tuesday, February 19, 2008

Convert CD ke MP3

Ha... aku hadapi problem bila nak upload lagu semlm... rupa2 lagu2 tersebut dlm format WMA. Utk upload ke IMEEM kena tukar ke format MP3. Aku jumpa 2 3 software yg boleh di gunapakai utk convert CD tersebut. Download aja kat sini:
1. http://www.dbdpoweramp.com/dmc.htm

Cuba lah.... aku guna Adv. WMA Workshop... very good, boleh convert ke mana2 format yg kita nak tp try version only (it free) !hihihi

4 comments:

mama ranggie said...

x faham mama de!

mcm ne ek?

x pe lah...nanti mama try lg...

Ku Ina ~Jentayutiara said...

CD lagu (audio) yg kita beli... yg ori la, album CT ker, Ning ker... bukan dlm format MP3 so utk upload ke imeem music sy kena convert ke format MP3..

shadowX_19 said...

pakai windows media player pun bole gak. takyah susah2 nak download software lain :)

Ku Ina ~Jentayutiara said...

shadowx_19..... sy dah cuba convert guna media player tp x bleh pastu cuba gak guna Nero x leh gak.....