Tuesday, December 4, 2007

Sony vio Pendrive


2 minggu lepas seronok gila bila supervisor aku bg pendrive nie... 8 GB u... katanya dia tak guna sbb pc kat rmh dia rosak. Bila aku plug in aje tersembol 'USB DEVISE NOT RECOGNIZED'... apa crita????????hampeh.... tghari td aku bw p kedai kmputer minta depa tlong check tgk... maklum la depa expert.. sama.... uwa........ budak kat kedai tu kata myb rosak, where u buy, tukar blk lor... or u buy external hard disk.... aku tanya dia external hard disk ada sebesar pendrive nie ker? terbeliak biji mata dia... hahaha...

3 comments:

TedungS said...

hampeh namo eh tu, patut le dia bg pree je hehe

zodiac of scorpion said...

tuu semua trick product negara China... mana sony pernah keluar 8GB pendrive... jgn tertipu.

cuba bukak ...tah tah wayar jea yang ada

Ku Ina ~Jentayutiara said...

eeehh tedung... niat ikhlas tak baik diragui... nasib baik free hihihi...

u's rite zodiac of sco - dah check sony product tak dak pun pen drive mcm tu tp dlm ebay ada 1 utk dijual...