Thursday, December 13, 2007

Ahli Baru

Minggu nie keluarga aku dapat ahli baru... baby girl... mesti comel mcm aku. Adik ipar aku Zai selamat melahirkan seorng baby girl di Hospital Sg. Buluh. Keluarga aku sekarang berkumpul di Serendah umah akak aku, mesti akak aku terlalu sibuk sampai tak sempat nak menghapdet 'HIDUP BIAR SEDAP'. InsyaAllah 2 3 hari lg aku ke sana menjenguk dan mengalu-alukan ahli baru kami.

Anak adalah anugerah tuhan, anugerah ilahi. Lahir kedunia ibarat kain putih tanpa noda dan dosa, kita lah yang menentukan.

4 comments:

cikgu panji said...

Ooo...kiranye adik Kak Jie le ni?

arsaili said...

agaknya macam pelukis batik yg mencorak kain putih..atau seperti hari-hari yang mencorak kain putih di batu nisan

mama ranggie said...

ooo....mcm kenal aje 'hidup biar sedap tu'?kak jie ek?

Ku Ina ~Jentayutiara said...

ala Cikgu Panji : kita adik beladik lo...

Arsaili : u a rite tp batu nisan tak leh mencanting itu kena ukir.

mama ranggie : mcm kenal yer ????? ha itu la blog mak bawang kita... ala sudah gaharu cendana pulak... hihihi..