Thursday, August 9, 2007

Suara Hati

x dak modd nak buat en3 hr nie, saja nak copy & paste komen PEACE WORLD terhadap SuRat RiNdu ke LauT SuLu. Rindu sangat kat papa, sedih sangat bila perhubungan terputus, apa khabar agaknya papa di tengah lautan. Mungkin ini ujian, kena tempuh dgn sabar. Pa selalu pesan jgn menangis, selalu ingatkan tuhan sbb tangisan ma buatkan pa sebak, buat pa x boleh bagi tumpuan, memang la langit itu luas tak bertepi tp bila fly pa perlu fokus sepenuhnya, margin error tersangat sedikit less than one digit ....... tp apakan daya pa air mata selalu jadi teman setia. Maafkan ma pa.....

opportunity said...
tika kita berbicara tentang camar
apakah kabarnya?
mampukah ia terbang bebas seperti dulu,,,,,,
tika kita berbicara tentang awan
mampukah ia ceria tersenyum seperti dulu,,,,,,
tika kita berbicara tentang ombak
mampukah ia berbahasa selembut dulu,,,,,,
camar sekarang terbang membawa nasib,,,,,
awan sekarang mengejar kita membawa dendam,,,,
ombak sekarang datang dengan sumpahan alam,,,,,
- PEACE WORLD

2 comments:

Firdaus Bin Abd Rahman said...

Eemmm...macam kejauhan dari keluarga jugak je.

Saudari di mana dan 'pama' di mana sekarang. Try cari jawapan jugak dari previous entry tapi tak jumpa.

Ku Ina said...

firdaus.... sabaq sat na..