Thursday, August 2, 2007

bicara santai

cek nak habaq sat, sebenarnya cek x dak mood nak buat en3 lagipun cek x berapa sihat... demam nie. (demam rindu) x tau la bila nak kebah.... kalau kat kg bila cek demam mak akan jelum dgn ayaq daun durian belanda.. ehh kau org tau ker durian
belanda tu mcm mana, buahnya berduri gak tp lembut, isinya putih gebu...

cek nak tulis gak beberapa patah perkataan supaya blog nie tak ditumbuhi lalang dan sawang, cian gak kawan2 cek yg mai melawat tak ada en3 baru.

Pagi td lepas menyoroq cek download email, ada sorang sahabat hantaq email
pasai Frenship Week.. issshhh frendship ada week2 ker? Bg cek frendship x dak
week2nya.. dok ada selalu x pernah haus..... tp cek suka tengok gambaq yg disertakan.. gambaq itik tonggek tonggek... hahaha teringat masa cek kechik2
dulu selalu mandi d sg dan berenang bersama itik jiran cek. Dulu sg ayaq jernih
dan sejuk tp la nie sg ayaq mcm ayaq acaq, bau hanyiq. Jgn kata itik nak berenang
ikan nak idup pun x leh, ulaq ayaq pun tak tau ada lagi tak. Agaknya ini yg cuba di war- warkan oleh blogger baru cek peaceworld dgn isu pencemaran alam.

cek minta maap la kalau ada org yg tergeliat lidah & x faham, 13may leh tolong kot, saja cek nak bagi ampa exersice sikit... nie 1 lg exersice 'ulaq ayaq atas pagaq, jatuh dlm ayaq acaq' sebut 4, 5X...... hihihi selamat berexercise lidah...
p/ssss cek sebenaqnya rindukan ..............
saja cek merapu kat sini, ini blog cek... cek leh wat apa aja, tulis apa aja...

4 comments:

13may said...

hehhe....
gajah lalu lalang layu...

cuba sebut 10x...

hahha hahha :D

kumb@ng said...

yang lelain tu kawe pehe la skit-skit..ado satu perkataang tu la ni kawe tok bapo nek pehe...apa nama...haaa ni dia... ACAQ tu apekebenda nooo... :D

p/s: kawe datey blog mu guno firefox..sebak tu gambo kawe tok kuor..tapi kawe ado tingge kan komen..sajo jo nak habaq kat mu...kawe ni onghe johor..sajo jo kecek klate...

Ku Ina said...

ACAQ tu... itu drpd ayaq acaq... org putih panggil waste water
mu kecek kelate nie ada makno ker? hihihi..

kumb@ng said...

oooo...ingatkan ACAQ buah...kat johor biasonyo make ngang nasi minyok...

kawe ni sajo jo suko-suko ngoyhak(cakap) klate...takdo makne pape punggg...eh kecek ganu pulok...hehe :D