Friday, July 27, 2007

Nite RaCeR in The Dark


what happen 2 me aaaaaaaaaaaaaaaa......................

Semalam masa memandu balik dari 'Dating' (hanya aku yg tahu) hujan rintik2... masa sampai kat traffic light aku tengok kak long di lorong sebelah dok perati aja aku, mat motor pun dok perati aja aku... terfikir gak... comel sangat ker aku nie.... terperasan la kejap... hihihi. Sampai kat simpang nak masuk rumah aku budak2 kat warung berger tu pulak dok perati... ah pedulikan tp dalam kepala nie byk la jugak Q,Q,Q,Q ? ? ?. Ada yg tak kena ker?

Parking aja kat depan rumah baru aku temui jawapannya.... aku memandu tengah malam tak pasang lampu... hahaha... it not 1st time u.............


4 comments:

Zura@Kak Long said...

huhuhu..kak long pun pernah buat gak..masa mula2 ada kereta...eehehhehe skrg ni dak pernah lagi laa tp mmg kemungkinan akan terjadi bila memandu kat highway atau jalanraya yg terang benderang..hati2 yer

13may said...

hehhe....sib baik tak jadi apa apa...

hahha :D

Ku Ina said...

kak long.. it not 1st time tau... 13may.. kalau jadi apa2 sy roger jentayu la...

kumb@ng said...

biasala orang lepas 'DATING' ingat kat DIA je...yg lain2 dilupakan buat sementara waktu...hehe :D