Tuesday, July 8, 2008

Berakhir bab pertama


Sebnrnya aku nk ikut serta ke majlis tersebut tp hubby call bg tau, org terlalu ramai, kemungkinan aku sukar mendapt tmpt letak kereta atau mugkin terpaksa berada diluar dewan. Dia & pelajar2 telah berada di dewan itu sejak awal pagi. Aku akur & hanya menonton di TV aje. Aku sms dia
" tak best la tgk kat TV, tak feel, tak meriah"

Seleps perasmian tu hubby call aku
"mcm mana?"
"tahniah, apapun bab pertama dah berakhir"


ya, mereka akn meneruskn latihan utk persembahan berikutnya, persembahan selingan dan persembahan utk majlis penutup. 6 jam sehari, kadang kala lebih dan sehingga lewat malam. Aku memang tidk terlibat tp aku menunggu kepulangan dia.


2 comments:

Great Teacher BaniHassim said...

jauh di mate, dekat di hati kak...
Huhu...
Aloloo....Siannye tunggu hubby balik smpai lewat mlm yeee...
Akak bg sokongan moral je dh cukup..
Jauh tapi dekat kan???
hehe...

Jentayutiara said...

cikgu B.H ...>> tentu skali... zaman skrng yg jauh hujng dunia pn dh jd dekat